Blogginlägg

Förstå och Maximera Din Energi med EnergyInBalance

Publiserad:  
November 29, 2021

Introduktion

I en värld där energieffektivitet och hållbarhet är nyckelord, är det viktigt att ha full kontroll över sin energianvändning. Det är här EnergyInBalance kommer in i bilden. I detta blogginlägg kommer vi att utforska hur EnergyInBalance fungerar, varför det är en värdefull resurs och hur det samspelar med vår andra tjänst, Currently.

Vad är EnergyInBalance?

EnergyInBalance är en digital portal som visualiserar din energianvändning och produktion i realtid. Det är en del av CheckWatt's ekosystem och fungerar i symbios med Currently för att ge dig en helhetsbild av din energihantering.

Hur fungerar det?

Portalens realtidsmätning visar solproduktion på minutnivå och kan även inkludera data från andra flexibla energiresurser som batterilager. Du kan också se din elkonsumtion timme för timme, vilket ger dig en djupare förståelse för ditt energibehov.

Varför använda EnergyInBalance?

Ekonomiska Fördelar

EnergyInBalance summerar värdeskapandet från CheckWatt's smarta styrning i månadsvisa rapporter. Dessa rapporter kan laddas ner och användas för skattedeklaration, vilket gör det enkelt att se den ekonomiska nyttan av dina investeringar i förnybar energi.

Ökad Transparens

Med EnergyInBalance får du en tydlig och användarvänlig översikt över din energiproduktion och konsumtion. Detta gör det enklare att fatta välgrundade beslut om din energianvändning.

Hur samspelar det med Currently?

EnergyInBalance och Currently är två sidor av samma mynt. Medan Currently fokuserar på att optimera användningen av ditt batterilager för att balansera elnätet, ger EnergyInBalance dig den information du behöver för att förstå och maximera denna optimering.

Slutsats

EnergyInBalance är inte bara ett verktyg för att övervaka din energianvändning; det är en portal som ger dig kraften att ta kontroll över din energiframtid. I kombination med Currently blir du en aktiv deltagare i övergången till en mer hållbar och effektiv energilandskap.

Intresserad av att tjäna pengar på ditt batterilager?

Anmäl ditt intresse genom att fylla i din mailadress och svara på vårt korta formulär. Vi svarar snabbt med mer info! 

Tack! Din anmälan har mottagits!
Oj! Något gick fel vid inskickning av formuläret.